zondag 29 juli 2012

Nieuws van de huismeester

De bewoners van de Morgensterflat hebben afgelopen weken de metamorfose van de corridors mogen beleven, het is een visitekaartje van de flat. De rode beglazing springt er oogluikend uit, terwijl de kunststof kozijnen en deuren ook niet misstaan. Ik heb van de bewoners alleen maar complimenten mogen ontvangen en voor de boys van Kumy, die hun vak perfect verstaan. Intussen hebben de schilders van van der Geest de plafons en hekwerken op de balkons opgefrist. In augustus worden alle galerijen weer door schoonmaakbedrijf Bakker met een hogedrukspuit gereinigd. Der schilders zijn inmiddels verhuisd naar de Castorflat om deze balkons ook een verfrissend aanzien te geven. De firma Adema (vloeren) is nog steeds drukdoende om de hardnekkige lekkages op te lossen. En dan niet te vergeten de jongens van Persoon, die bijna deur aan deur alle tochtstrippen vervangen. Ook hier absoluut geen wanklank van de bewoners.

Graag wil ik ook van de gelegenheid gebruik maken om aan te geven dat men géén bloembakken - groot of klein - aan de buitenkant van de balkonhekken moet laten hangen of aanbrengen. Vroeg of laat vallen of waaien deze naar beneden met allerlei gevolgen van dien. Dit geldt ook voor bloembakken die aan beide kanten overhangen. Onder weersinvloeden verzwakt het materiaal naar verloop van tijd. Zou u dus zo vriendelijk willen zijn om de bloembakjes aan de binnenzijde te hangen, zodat iedereen met een gerust hart onder de flat door kan lopen.
Dan nog wat betreft het publicatiebord in de Polluxflat, deze is al meerdere malen "gesloopt", omdat iemand meent het recht te moeten nemen om te bepalen wat er wel of niet in gepubliceerd mag worden, zelf vind ik dat erg kinderachtig maar het zij dan zo. We plaatsen in elk geval geen nieuw plexiglas meer, dat blijkt erg zinloos te zijn. Tenslotte wil ik u mededelen dat in afwezig ben (vakantie) van 13 t/m 31 augustus.

Machiel Abbring

1 opmerking:

  1. Wel zo veilig als je over de parkeerplaatsen loopt. Er moet je maar iets boven op je hoofd vallen of zoals er vaak een auto de garage in moet, boven op de auto terecht komt. Moet er niet aan denken.

    BeantwoordenVerwijderen