maandag 10 september 2012

Zonnelaan Paddepoel deels afgesloten

De Zonnelaan in de Groninger wijk Paddepoel is vanaf de kruizing Eikelaan richting Zernike, aan de rechterzijde, vandaag 10 september, afgesloten voor het verkeer in verband net asfalteringswerkzaamheden. De werkzaamheden nemen elf dagen in beslag in tegenstelling tot eerdere berichtgeving.

Inmiddels is er sprake van een grote verkeerschaos. De bewegwijzering, de verkeersinformatie, geen bewonersinformatie, kortom, u raad het al; chaos alom en het verkeer dat denkt via Paddepoel Noord Oost (Kometenstraat-Saturnuslaan) een uitweg te vinden, komen bedrogen uit. De tuafzettingen zijn nabij de Zonnelaan geplaatst, met als gevolg gefrustreerde automobilisten, die soms met gierende banden, achteruit rijden om vervolgens weer aan te sluiten in de rij Morgensterlaan-Eikenlaan. Een onwenselijke situatie waar direct iets aangedaan moet worden. Is dit ook een voorteken als de tram rijd?

Via de sociale media onderscheppen we berichten dat velen al diverse keren hebben moeten omrijden vanwege de vele wegwerkzaamheden binnen de stad Groningen. Een kwestie van communicatie??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten