zaterdag 6 oktober 2012

Dagtrip naar de orchideenhoeve in Luttelgeest.

5 oktober, jaarlijks terug kerende busreis van de CasPoMor. Dit jaar zijn we weer naar de Orchideenhoeve in Luttelgeest geweest. Ze hadden, zoals altijd, weer een mooie route uitgestippeld, door het mooie schone Drentse landsschap richting Friesland.


De chauffeur vertelde op de route leuke verhalen over wat er allemaal op diverse plekken gebeurd is. Na enige tijd aangekomen op de plek van bestemming, allemaal de bus uit voor een heerlijk bakkie koffie met wat lekkers erbij.

Daarna op eigen houtje door de tuinen met hele prachtige orchideeën die in verschillende hallen met een speciaal thema opgemaakt waren. Ik heb zelf een tijdje door één van die mooie thematuinen geslenterd. Wat een mooie planten allemaal en vooral die veelvoud aan kleuren. Dat maakt een mens blij. Ook de vlindertuin bezocht met z'n prachtige vlinders.

Daarna via Steenwijk, Vledder, Diever, Smilde, Assen ,Tynaarlo naar Zuidlaren waar we op warme wijze werden ontvangen. Er stond een heerlijke koffietafel voor ons klaar met lekkere soep, maar sommige mensen hadden zo'n ontzettende trek gekregen dat ze snel aan de broodjes zijn begonnen en niet konden wachten op de soep om daarna gezamenlijk aan het eten te beginnen.


Daarna terug naar de stad Groningen en om ongeveer 20.15 uur werden we allemaal de bus uitgezet na een dag met veel pret.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten