maandag 11 maart 2013

Uw stem telt voor CasPoMorhuiskamerproject Appeltjes van OranjeSamen met iedereen in het Koninkrijk is het Oranje Fonds op zoek naar de mooiste, beste, succesvolste en leukste sociale initiatieven.  Help mee om ons beschermpaar de weg te wijzen naar bijzondere maatschappelijke organisaties overal in het land. Voor alle deelnemers een unieke kans om zichtbaarder te zijn. Voor de uiteindelijke winnaars is er een Appeltje van Oranje en een geldprijs van € 50.000,= waarmee het goede werk van uw favoriet kan worden voortgezet.
En deze boodschap werd goed begrepen bij het huiskamerproject CasPoMor. Reden om hun maatschappelijk initiatief “Huiskamerproject voor ouderen met beperking van CasPoMor huiskamer” aan te melden en wij kunnen stemmen.


Doel initiatief
Het CasPoMorhuiskamerproject is opgezet voor bewoners van de drie flats in het centrum van de Groninger wijk Paddepoel . Het project is voor ouderen die om allerlei redenen de deur niet meer uitkomen.


Betekenis initiatief

Een aanvulling voor de socialisatie van de ouderen die door hun beperking de deur nauwelijks of helemaal de deur niet meer uitkomen.


Waarom winnen

Wij willen graag winnen doordat onze financiƫle steun, met de ingang van deze crisis, is afgenomen en wij nu voor ons zelf moeten gaan zorgen.
Breng op  15, 16 en 17 maart uw stem uit en u  maakt bovendien kans op een van de 1.500 mooie prijzen! Stemmen doet u hier 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten